0 продукт(а)0.00 лв
Категории
Абонaмент

Доставка

Артикули отбелязани със статус НА СКЛАД се намират на склад, който не работи с крайни потребители, и се налага технологично време за доставка от 24 часа до нашия офис, след което продуктът се изпраща до адреса на получателя в рамките на следващите 24 часа. Съвместими консумативи със статус НА СКЛАД се намират в офиса в Пловдив и могат да бъдат изпратени веднага след получаване на заявката в работен ден.

 

 Артикули отбелязани със статус НА ПЪТ или С ПОРЪЧКА изискват допълнително уточняване на точната дата на постъпване в склада или на възможността да бъдат доставени, за което ще бъдете уведомени своевременно по телефон или e-mail.

 

 За съвместими консумативи - тонер касети, мастилници и барабанни модули, при поръчка над 120 лв. с ДДС доставката е безплатна за цялата страна до офис на Еконт или до офис на Европът! За всички останали продукти от сайта при поръчка над 500 лв. с ДДС доставката е безплатна за цялата страна до адрес на клиента. За поръчка под 499.99 лв. с ДДС доставката е за сметка на клиента, съгласно тарифите на избраната куриерска фирма.

 

 За поръчки под 500.00 лв. с ДДС цената на доставката зависи от избраната от Вас куриерска фирма.

 Все пак не забравяйте да проверите актуалните цени в избраната от Вас куриерска фирма.

 

 

Контакти
  • M-tel:         0887 909 346
  • Офис:       032 621 995
  • Skype:       bmax.bg
  • e-mail:      sales@bmax.bg
Начини за изплащане