0 продукт(а)0.00 лв
Категории
Абонaмент

За нас

 

БМАКС ЕООД – фирма с дългогодишна история. Ние сме на пазара на ИТ продукти и услуги от 1998 година. Компанията е наследник на основано като ЕТ дружество, което през 2007 година се преобразува като ЕООД. През първите години дейността е насочена основно към информационното обслужване и  обучение. От 2000 г. се поставя началото на диагностика и сервизи, а така също на продажба на компютърна техника, компоненти, принтери, скенери, многофункционални устройства и консумативи за тях.

 

В последните години фирмата разшири дейността си и с изграждане на системи за видеонаблюдение с локален и интернет мониторинг.

 

Защо да изберете нашата организация за Ваш партньор?

 

14 годишен опит. Преминалите хиляди компютри през нас са ни помогнали да осъществяваме бърза диагностика, сервиз и  максимално удовлетворение на клиента.

 

Най-добра оферта. В резултат на дългогодишното си партньорство с водещи фирми от бранша, bmax.bg постига едни от най-конкурентните цени на пазара за предлаганите стоки и услуги. Гарантираме, че ще ви дадем най-добра възможна оферта за избраната от вас стока. Ако видите някъде по-ниска ни се обадете и ни попитайте.

 

Надеждност. Всички артикули, които закупувате от нас, се предлагат от гледна точка на дългогодишния ни опит. Т.е. ще Ви предложим продукт само, за който сме сигурни че ще останете доволни. Няма да Ви предложим продукт, за който нямаме достатъчно информация.

 

Безплатна доставка. Всички поръчки, които са направени през електронният ни магазин за над 500 лева с ДДС са с безплатна доставка. Не дължите никакви допълнителни такси.

 

100% гарантиран произход. Работим само с официалните дистрибутори в страната. Всички описания на продуктите в сайта отговарят на характеристиките на получената от Вас стока.

 

Различни форми на плащане на избраната от Вас стока. И те непрекъснато се рзнообразяват. Така може да изберете най-удобният начин за Вас.

 

Допълнителна гаранция от нас. В рамките на 14 работни дни може да върнете закупената стока от нас. Така ще имате достатъчно време на спокойствие да прецените дали това, за което сте платили отговаря на Вашите нужди. И ако не Ви хареса да го върнете.

 

Оставаме с Вас и след покупката. Ние се грижим за нашите клиенти и след продажбата. Можете да сте спокойни, че ако имате проблем със закупена от нас стока, ще ви окажем пълна подкрепа в максимална степен.

 

Юридическа информация:

 

БМАКС ЕООД

BG160134115

Пловдив

Ул. Цанко Дюстабанов 55

Контакти
  • M-tel:         0887 909 346
  • Офис:       032 621 995
  • Skype:       bmax.bg
  • e-mail:      sales@bmax.bg
Начини за изплащане