0 продукт(а)0.00 лв
Категории
Абонaмент

Return & Win - В момента програмата е прекратена

Bmax.bg стартира новата си програма "ВЪРНИ И СПЕЧЕЛИ" предназначена за изкупуване на употребявани преносими компютри срещу покупка на нов преносим компютър.

  

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО УСЛОВИЯТА, АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА!


1. Програмата не се отнася за друга техника (таблети, монитори, настолни компютри, принтери, телефони и др.), освен за преносими компютри.


2. Не се изкупуват лаптопи с повредена дънна платка, в насипно състояние, с изпочупени панти и капаци, заливани с течности.


3. Задължително условие е лаптопът да премине тестове и диагностика в сервиза на БМАКС ЕООД, за да се оцени техническото състояние на твърдия диск, паметта, матрицата и други компоненти.
Към изкупуване се пристъпва при готова техническа оценка на преносимия компютър.
Може да бъде отказано изкупуване, ако сервизът на БМАКС ЕООД прецени това.


4. При изкупуване на преносим компютър се подписва декларация за легален произход на стоката и договор за покупко-продажба.


5. При одобрение от сервизните ни специалисти на предложения за изкупуване лаптоп се договаря цената с продавача, която се приспада като отстъпка при закупуване на нов лаптоп.


6. Не е възможно изкупуване на лаптоп без покупка на нов.


7. Ако не сте от Пловдив, изпратете ни Вашия лаптоп придружен с декларация за легален произход на стоката, чиито образец ще Ви изпратим на посочен от Вас e-mail адрес. Ако сервизните ни специалисти преценят, че лаптопа не представлява интерес за нас, ще Ви го върнем, като транспортните разходи за връщането ще бъдат за наша сметка. Ако се прецени, че лаптопа може да бъде изкупен, транспортните разходи, които сте направили за изпращато ще Ви бъдат възстановени, а доставката на новия лаптоп е за наша сметка.


Промоцията е валидна само за територията на Република България!


БМАКС ЕООД си запазва правото да прекрати програмата по изкупуване на употребявани преносими компютри във всеки един момент, което ще бъде публикувано на сайта bmax.bg.

 

Контакти
  • M-tel:         0887 909 346
  • Офис:       032 621 995
  • Skype:       bmax.bg
  • e-mail:      sales@bmax.bg
Начини за изплащане